Vrijwilligerstaken

Nog even voor de duidelijkheid: de teller is bij de toss aanwezig, dat is 16 minuten voor aanvang wedstrijd. Indien je geruild hebt, geef dit door aan Richard Weenk. De aangewezene blijft verantwoordelijk voor het opkomen. Bij niet opkomen wordt een boete opgelegd van 15 euro (senioren) of 7,50 euro (junioren).
Voor degenen die het nog niet eerder hebben gedaan en degenen die een opfrisser nodig hebben, vinden de invulinstructie in het hoofdmenu onder informatie/functie van een teller.

Voor de kantinedienst geldt dat er altijd 2 personen aanwezig dienen te zijn tijdens het aangewezen tijdvak. Conform het verzoek om ook de kantinedienst voor het NOJK in het schema op te nemen, zijn de competitieteams allemaal aangewezen. Ook hiervoor geldt dat er per team 2 personen aanwezig zijn, dus 4 personen in totaal per tijdvak. Dit is een drukke dag, dus 4 personen is geen overbodige luxe. Uiteraard mag er binnen een tijdvak gewisseld worden van persoon. En ruilen tussen teams kan ook, hier geldt ook: geef het even door aan Richard Weenk.