Covid 19 maatregelen update 28-09-2020

Maandag 28 september om 19:00 uur is een persconferentie geweest van het kabinet omtrent maatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Er zijn nog geen geüpdatete protocollen vanuit de Nevobo, daarom volgt hieronder een vertaling van de maatregelen van de overheid naar maatregelen die VCJ’94 neemt.  

 

Het betreft een drietal maatregelen: 

  1. De kantine “De Inval” is tot nader order gesloten, ook op wedstrijddagen.
  2.  Er is geen publiek welkom bij welke competitiewedstrijd dan ook. Benodigde chauffeurs voor jeugdleden t/m 17 vallen onder teambegeleiding, zijn dus geen publiek en mogen naar de wedstrijd blijven kijken
  3. Er is geen publiek welkom bij trainingen, ook geen ouders. Kinderen die worden gebracht naar de sporthal kunnen worden afgezet voor de sporthal. U kunt uw kind na de trainingstijd buiten weer ophalen.  

 

Deze maatregelen gelden tot nader order. Geen fijne maatregelen, ik hoop oprecht dat de situatie het snel weer toelaat om ouders en publiek weer toe te laten, en dat de leden een drankje in de kantine kunnen doen na afloop van een training en competitiewedstrijd.  

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van deze maatregelen schroom dan niet contact op te nemen met de voorzitter van VCJ’94: Fabian Broers (bereikbaar op 06-55583694). 

 

Met vriendelijke groet, mede namens het bestuur VCJ’94, 

Fabian Broers