Start trainingen seizoen 2020-2021

Dinsdag 18 augustus gaat het volleybalseizoen weer van start. We hopen op een rustiger seizoen dan vorig jaar, echter starten we wel met een corona-protocol. Toegevoegd in de bijlagen zijn de trainingsindeling (nogmaals) en het algemene protocol verantwoord sporten van NOC-NSF waar VCJ’94 de corona-maatregelen op baseert. Dit protocol is gedateerd op maandag 10 augustus en de ervaring leert dat dit protocol regelmatig geüpdate wordt. Dat betekent dat rekening gehouden moet worden met versoepelingen en/of verzwaringen van de maatregelen.

De volgende specifieke maatregelen (uitkomst overleg tussen trainers en dagelijks bestuur) gelden als invulling van het protocol “verantwoord sporten” voor de dagelijkse praktijk binnen VCJ’94:
• Blijf thuis als er sprake is van corona-gerelateerde klachten en laat je testen
• De 1,5 meter afstand mag tijdens de spelactiviteiten losgelaten worden, daarbuiten houd je 1,5 meter afstand van elkaar
• Trainers houden een presentielijst bij die gebruikt kan worden bij een eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD. Mocht je van mening zijn dat deze gegevensdragers niet naar de GGD mogen worden verzonden, geef je dat direct aan bij de eerste training die je bezoekt bij de desbetreffende trainer
• De kantine is open voor leden, mits een bezoekend lid zich aanmeldt op een presentielijst. Als een bezoekend lid afziet van het afstaan van zijn gegevensdrager aan de GGD dan tekent het lid het formulier niet.
• De kantine accepteert voorlopig alleen betalingen met pin, het is voorlopig helaas niet mogelijk cash betalingen te voldoen.
• Bij aankomst in de sporthal staat desinfecteermiddel, gebruik deze alstublieft bij binnenkomst in de sporthal
• Na iedere training is er een desinfecteerronde van alle gebruikte ballen. De trainers coördineren dit schoonmaakproces. Het is niet de bedoeling dat onze trainers zelf 20 ballen gaan schoonmaken na iedere ronde. Help elkaar waar dat kan.
• Als een trainer een ernstig vermoeden heeft dat een trainend lid corona-gerelateerde klachten heeft, mag de trainer het lid heenzenden buiten het gebouw. Hiervoor is geen overleg nodig met bestuursleden.
• Drukpunten in de sporthal worden gedesinfecteerd bij het opengaan van de sporthal voor VCJ’94 en bij de sluitingsronde van de sporthal.
• De kleedkamers kennen voorlopig een maximumcapaciteit van 6 personen. Mocht een kleedkamer vol zijn gelieve dan door te lopen naar de volgende kleedkamer. In principe is er voldoende ruimte voor iedereen om zich om te kleden.
• Douchefaciliteiten mogen gebruikt worden
• Het mixtoernooi van 28 augustus zal geen doorgang vinden
• De ALV van 28 augustus zal wel doorgaan, bij eventuele drukte wordt uitgeweken naar de sportzalen in Sport aan Zee. Daarvoor gaarne aanmelden voor 22 augustus dat je aanwezig zult zijn via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
• Er is nog geen protocol gepubliceerd door de Nevobo met betrekking tot wedstrijdsituaties, dit zal spoedig gepubliceerd worden door de Nevobo.
• Bij vernieuwingen van protocollen wordt u via de website en per mail op de hoogte gehouden.

Mochten er vragen zijn en/of persoonlijk bezwaar tegen trainen/spelen, laat dit zo snel mogelijk weten aan een van de coronacoördinatoren: Daniëlle Kramer, Richard Weenk en Fabian Broers.

Laten we er samen voor zorgen dat corona geen grip gaat krijgen binnen VCJ’94. En dat sluiting en/of lokale maatregelen tegen VCJ’94 niet nodig zijn.

Desondanks wensen we iedereen weer veel volleybalplezier,

Met vriendelijke groet, namens trainers en dagelijks bestuur,
Fabian Broers, voorzitter VCJ’94

Maart 2021
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Inlogformulier